Baju Pengantin | Kad Kahwin | Pakej Kahwin 2014

Butik Pengantin Baju Pengantin Pakej Kahwin 2014 Kad Kahwin html>

Tuesday, November 22, 2011

Tempahan 2012 / 2013

Jadual Tempahan (Team Wedding Studio Sdn Bhd)

Untuk kemudahan bakal-bakal pengantin, tarikh-tarikh yang ditandakan 'O' adalah tarikh-tarikh yang sudah dipenuhi (booked).
Untuk tarikh-tarikh lain, ia masih dibuka untuk tempahan. Booking fee/tarikh adalah RM200 sahaja.
Untuk setiap majlis, kami menyediakan minima 2-4 wedding planner, terdiri daripada makeup artist/mak'andam, photographer, videographer & coordinator.
Untuk pelamin, kami akan hiaskan pelamin didalam studio kami sebagai 'mockup' set untuk persetujuan pelangan kami. Untuk pelamin dewan, sebab saiz yang besar, design, corak & decorasi akan dibincang dengan pelangan. 
Setup pelamin, props, decorasi, kanopi, meja, kerusi dll akan di pasang minima 1 atau 2 hari sebelum tarikh majlis.                  UNTUK TEMPAHAN, SILA LAYARI FACEBOOK KAMI DI http://www.facebook.com/weddingstudiosb
atau
Call Habibah 012-4978827 untuk appointment.

     Jadual Kalendar ini di kemaskini (29hb JUN 2012 @ 6.14 pagi)
Jadual Daripada :
Team Wedding Studio Sdn Bhd
(Selangor HQ)

Our Latest Team Member SyahiraKeyword Tag :

butik pengantin, butik pengantin wedding studio, pakej kahwin, dewan komuniti, dewan, dewan untuk disewa, pakej perkahwinan, pakej kahwin bajet, majalah pengantin, baju pengantin, pengantin, butik pengantin di puchong, kebaya pengantin, busana pengantin, pakaian pengantin, air terjun pengantin, tips solekan pengantin, andaman pengantin, butik pengantin selangor, fotopages pengantin, kampung pengantin, persediaan pengantin, butik selangor, butik pengantin kuala lumpur, dress pengantin, pameran pengantin picc, perniagaan baju pengantin, butik kahwin, kahwin, busana kahwin, dewan, butik perkahwinan, perniagaan fesyen baju pengantin, makeup, pelamin.


No comments: